Patrico-Ferentillo

 Gisteravond was het super gezellig: we hoefden niet meer na te denken over “wat gaan we eten “.Met alle gasten in een eetzaal,natuurlijk allemaal Italianen.En wat een lekker eten:meloen met hesp, dan een lekkere pasta en daarna stoofpotje van everzwijn met polenta.En als dessert een lekkere taart en afsluiten met een grappa of lemoncello.

Vanmorgen hebben we afscheid genomen van Ann en Patti.Hun verslag sturen we later door 😂.Misschien mogen ze nog wel eens mee👍.Na het afscheid vertrekken we voor een mooie tocht door het gebergte: uitlopers van de Apennijnen .Door het onweer gisteravond hangt er een nevel over de bergen en zorgt toch wel voor aparte sfeer.We dalen via heel smalle,steile bospaadjes af en blijven zo tussen de bergflanken.Onderweg passeren we een mooie waterval.

En wat verderop komen we een groep sportieve,jonge Italianen tegen die de waterval willen beklimmen.Natuurlijk wel met speciale pakken en helm.Het was een heel mooie wandeling en na 7 u onderweg komen we aan op onze overnachtingsplaats voor vanavond: agriturismo Pila: voor wie Aosta kent, een naam die je wel herkent.

We drinken een welverdiende pint en daarna zwembad in😉.

Morgen heel vroeg vertrekken is de boodschap want we hebben 19 km af te leggen en moeten 1150m stijgen en 300 dalen.Zweten zullen we ,denk ik, wel doen.

Ciao










Reacties

  1. Ik begin stillekesaan jaloers te worden 🤢

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo, eindelijk nog wat kunnen lezen in jullie blog, het klinkt allemaal zalig, leuk, lekker. Ja, dat stijgen zal in de kuiten te voelen zijn.Wij hier vandaag ( Nepal) goed voor 1467m stijgen en 800m dalen , vooral het zeer steile dalen vond ik lastig. Ik wens jullie nog heel veel stapplezier en hoop nog eens wat verder te kunnen lezen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Don Bosco-Poggio Bustone

Collevecchio- Poggio Mirteto

Poggio Mirteto-Abbazia di Farfa